Whirlpool
Whirlpools geven een hydromassage door het gebruik van water en lucht. De jetbaden zijn voorzien van diverse massageprogrammas, verlichting en accessoires
Douchecabine
Douchen is tegenwoordig veel meer geworden dan alleen onder een straal water schoonspoelen. Ontspanning en genieten in vele vormen. door massagestralen vanuit elke hoek.
Badmeubels
Een meubel is het meest sfeerbepalende element in uw badkamer. Het bepaalt in grote mate of uw badkamer een tijldloze uitstraling krijgt, een moderne of en klassieke.
Natuursteen bladen
Elke steen heeft zijn eigen uiterlijk, zijn eigen tekening. De natuur leeft. Breng de natuur in uw huis met een robuust natuurstenenlblad. Vrijhangend of geplaatst op een fraai meubel.
Massieve baden
Exclusiviteit in uw badkamer "Massive Stone Bath" Pure vormen en uniek ontwerp. Een bad als design meubelstuk in elke ruimte. Robuust en en organisch.
Keramisch sanitair
Keramisch sanitair is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze badkamer. Een groot deel van de toiletten, bidets, wastafels en fonteintjes zijn ervan gemaakt.
Wandbekleding
Wanden in natte ruimtes kunnen op verschillende manieren bekleed worden. Wand- en vloerbekleding zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Het aanbrengen van de materialen vereist vakwerk.
Whirlpool

Baden zijn tegenwoordig niet alleen maar bakken met water. Het zijn volwassen wellnessproducten geworden, met hydromassage en verlichting of kleurentherapie en vele accessoires. Onze fabrikanten hebben zich verdiept in de ergonomische eigenschappen van de baden en design.

Verschil tussen whirlpools en spa’s
Bubbelbaden kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Het binnenbubbelbad is het meest voorkomende privébubbelbad. Het is vaak een toevoeging op een bestaand model bad. Het bubbelbad kan dan ingebouwd zijn of als speciale eenheid verkocht worden.
Er is echter wel een verschil tussen een binnen whirlpool en een buitenspa. Een goede buitenspa geeft in de regel veel meer hydromassage dan een binnen whirlpool. Daarbij laat men het badwater na gebruik van een binnenbubbelbad weglopen en bij een spa kan met tot wel 4 maanden met hetzelfde water doen. Dit doordat er hiervoor speciale filters aanwezig zijn die bij een binnenbad er vaak niet zijn.

Een bad in elke ruimte:
Een binnenbubbelbad bestaat in alle vormen en afmetingen. Houd bij de keuze vooral rekening met de beschikbare ruimte in je badkamer. In een moderne woning hoeft u normaal gezien ook geen zorgen te maken over de draagkracht van de vloer. De vloeren in moderne huizen kunnen een gewicht dragen van 300kg/m², dat voldoende is voor een bubbelbad van normale omvang. Bij een oudere woning kan het zijn dat voorafgaande aan de verbouwing een berekening gemaakt moet worden door een constructeur. Maar op elke ondergrond is een whirlpool te installeren!

Hydromassage:
Hydromassage is en uitstekende manier om gespannen spieren in het lichaam te laten ontspannen en met de combinatie van het warme water wordt ervoor gezorgd dat de bloedvaten wijder open gaan staan waardoor de bloedcirculatie sneller gaat verlopen. Ontspannende warmwater massage die het lichaam van top tot teen masseert, activeert de stofwisseling en maakt de spieren los. Hydromassage wordt niet uitsluitend toegepast in baden maar ook in stoom- en douchecabines.

Alleen kwaliteitswhirlpools mogen zich hydromassage apparaten noemen:
Als consument is het zeer moeilijk om het kaf van het koren te scheiden daar waar het om aanbieders van bubbelbaden gaat. Kwaliteit onderscheidt zich in vele facetten als de ergonomie, massage eigenschappen, de levensduur van de pompen, het geluidniveau dat het bad maakt en de opties die de fabrikant biedt bij de whirlpool.
Voor het advies en installeren van een whirlpool heeft u echt een specialist nodig. Cyprea Wellness Projecten is uw specialist. Wij hebben vele jaren ervaring met een groot aantal fabrikanten die garant staan voor een hoge kwaliteit. Daarom kunnen wij voor u dé perfecte whirlpool leveren. 
 
JacuzziHoesch whirlpoolDuravit badenSanne BadkamersVilleroy & Boch sanitair              Partners: